torsdag 12 februari 2009

Mat och Sex!


Har du någonsin funderat över hur en person du sitter mitt i mot äter sin måltid?

Att det kan finnas likheter mellan måltid och sex.



Jag har en fundering kring detta och det verkar som det i teorin kan stämma i stor utsträckning utan vetenskapliga belägg dock…
Utan detta är en fundering kring hur man behandlar sin mat, det finns ju olika typer av
hur man äter…
Vissa är glupska en del petar lite i maten med rynkad näsa några ”smackar” i sig med öppen mun en del är väldigt små och försiktiga i maten nästan lite rädda.
Sen har vi normal ätare också här inget märkvärdigt man pratar sig igenom måltiden utan att märka att vi har eller vad vi ätit bara konstaterar att aaa detta var ju gott.
En del verkar kunna äta vad som helst och är lika glada för det, en del är omogna och lägger ner kniven och öser in med bara gaffeln en del äter så gott att man blir alldeles förförd av det och sugen på att smaka på hans/hennes mat, det ser helt underbart gott ut.
Nu till idén, dom behandlar sex på samma sätt som dom behandlar sin mat så tänk på det nästa gång du går på en första date med till hörande måltid du kan redan där sortera bort en ev. sexpartner innan det är för sent haha.
Eller så kan du faktiskt förvänta dig att han/hon kommer behandla dig som han har behandlat sin måltid antingen glupsk och slafsar i sig sexet eller som lilla fröken petig som inte gillar det som finns på tallriken utan vänder på allt och petar bort, ja vill du ha fröken försiktig i bädd så vet du vad du ska välja.
Men vill du ha en skön älskare/älskarinna som njuter av att se och ge då väljer du förstås den som njuter av sin mat och måltid…
Så nästa gång du sitter vid ett bord och äter, det kan vara första daten det kan vara dina kollegor på jobbet ( som du kan små le åt och tänka hm jasså du är den typen du)
Eller din egna partner ta och kolla in nästa gång och tänk efter vem du har under täcket.

Vem vet jag kan ju ha rätt…

Om inte så är ju tanken lite kul.

Smaklig måltid och glöm inte dig själv nu… Vilken typ är eller vill du vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails