onsdag 4 februari 2009

"Bara" en hund!


Frans är en kille man inte tröttar ut i första taget, haha. Och han har ett sätt som får andra män att bara känna sig så "små" ...

Han är faktiskt både jäkligt trevlig och har mycket humor trots att han "bara" är en hund.
Älskar allt vad vatten heter gillar att simma på sommaren och då gärna få hämta något som flyter där ute i vattnet desto större och tyngre desto bättre.

Älskar mat och då menar jag allt som är ätbart men det betyder inte att han går som en dammsugare nä fint ska det va i sin stol vid TV eller i sin matskål smått som ligger och skräpar på golvet skulle han inte falla sig in att ta i sin mun.

Gå på bakbenen är ett konst stycke han bemästrar totalt skulle nog kunna gå så hur länge som helst om det betalar sig i nått gott att stoppa i munnen.

Dansar mer än gärna på bak benen också :)

Sover i sängen? självklart, ska då ligga bakom ens rygg men man får inte hålla honom el väcka honom då blir han som tokig rent ut sagt både rädd och förbannad.

Han drömmer mycket och när man sitter och tex tittar på TV:n så händer det att han ligger i sovrummet själv och rätt som det är kommer han morrandes totalt galen blick innan han finner sig i att det bara va en dröm då smyger han tillbaka till sängen igen...

Oj, nu ringer telefon också, jag måste sluta här får berätta mer om Frans längre fram
har lovat att hämta en kompis vid affären för hon har STOR handlat, hon skulle bjuda på fika om jag körde henne hem ...

Det säger man ju inte nej till haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails