fredag 20 februari 2009

Lunch med Linda Rosing !!!!



Ha ha, trodde ni ja...

Men jag sitter och tänker på henne.

Jag äter just nu en avocadomacka, den ska ni testa såå god.

Skär avocadon i bitar och skär ner några små tomater, krydda med lite chili, peppar, salt häll på en skvätt balsam vinäger, blanda ihop lägg allt på ett solros bröd jag tar även smör på smörgåsen, mums njut.



Åter till "fenomenet" Linda Rosing.


Tittade in på kanal 5:s sida och tittade på hennes blog där, ASG...


Inte konstigt att hon får in så mycket pengar på sin sida, hon väcker mycket starka känslor hos läsarna och då pratar vi om 99% hat känslor.


Men paradoxen med detta är eller blir att hon faktiskt kan livnära sig på detta, att alla hatar henne och går in på blog sidan läser och dessutom kommenterar och är så hatiska mot vad hon gör hennes intelligens i frågasättes osv...


Men tänker ingen på att hon får ju precis så mycket uppmärksamhet som hon vill ha, för hur det än är så är det känslor vare sig dom är positiva eller negativa så är det ett plus för henne.


Och skit snack gör henne intressant och att det föder henne.

Det tråkiga är kanal 5, som väljer att göra program om henne, när hon borde ha stöd i stället i att ta hand och sköta om sig och sina barn , Hur förklarar man för sina barn ????vad man håller på med?!Och dom får leva med detta i vardagen som skola och sina vänner, vad ska kanal 5 gotta sig i nästa gång???.

Lite svårt för barnen att skydda sin mamma som ofta är brukligt vid missbruk el psykisksjukdom, när media kastar ut allt om Rosings liv...

Normalt går ju myndigheter in vid missbruk? vad görs i detta fall????

Vad säger man till sina barn när det ligger bilder ute på att man sitter och skiter på en toa samtidigt som man ska se sexig ut??? (detta är ingen proffs snygg bild utan en skit toa med lite toapapper på golvet...). Plus allt annat som froterar ute i etern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails