söndag 25 oktober 2009

Bok tips! Till mitt barnbarn..

A, vilken härlig bok, tänk om denna hade funnits för längesedan och vi hade alla haft den i
bokhyllan full av tips idéer från flera generationer..


Men nu finns den och jag tycker att vi alla skulle skaffa en för dom efterlevande som då kan ta del av våra liv...
Tex, undrar vad mormor hade som älsklings godis...
Eller varför morfar gillade Hd.n bättre än att köra japanskt.



Berätta din historia för barnen och barnbarnen! Skriv en bok till ditt barnbarn om dig själv och ditt liv! Denna minnesbok består till stor del av fylla-i-sidor, som gör det lättare att komma igång och bli inspirerad att berätta. Här finns även gott om plats för extra text, foton och andra minnen.
Berätta om din familj och ditt hem, din barndom, skolor, anställningar, resor, kärlekar, händelser du aldrig glömmer, glädjeämnen och sorger. Dela med dig av dina erfarenheter och livsvisdomar. Till mitt barnbarn - Samlade blad om mitt liv blir en perfekt gåva till ditt barnbarn, kanske som doppresent, examensgåva, eller längre fram i livet. En vackert formgiven bok med underbara illustrationer av Mattias Adolfsson. Alla vill vi säkert lämna ett avtryck till eftervärlden och vad kan vara lämpligare än att berätta sin historia själv? Och vänta inte, börja nu!

Kostnad : mellan 120-140 kr Eller ge den som Julklapp åt dina mor och farföräldrar, då blir dom nog lite sugna att börja skriva och berätta..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails