söndag 15 november 2009

Söndag med middag!

Plockade upp Marika med bilen, vi åkte ut med en take a way kaffe från pressbyrån, och tog en promenad i regnet och snålblåsten...

Så skönt efteråt . Sedan blev jag bjuden på en middag hemma hos henne.

Ja, en middag hemma hos Marika kan va ett av de största äventyren man kan hamna på en söndag som denna..

Hon börja med att servera en blodtrycksmätare som förrätt?! om man vill ha vill säga...Inte nåt tvång helt frivilligt, sedan blev det varmrätt grönsaker med stektpotatis och kyckling mums va gott det va, nu tror man att vi lugnt och skönt slog oss ner tillbords och njöt till fullo, noppp , vi ville ju ha ljus på bordet också medans maten stod och kallnade på tallriken for vi runt och letade tändare som hon nu tydligen gömt på något så bra ställe att den inte hittade oss iallafall, och den vi hade va död. Vi blev lite stirriga undrade om vi kunde äta utan ljus på bordet? Vi har ju både datorn och blodtrycksmätare att roa oss med under middagen?! Men vi kunde inte börja äta så efter mycket letande, maten började sacka och kallna så kom vi på en idé, att vi eldar med hjälp av papper och ljusveken på spisen? det vore väl själva den om det inte tar fyr då?????

Näää det gjorde inte det...

Det sluta med en middag som blev uppvärmd i micron balkongdörren på vidkavel och fläkt över spisen som fick köras för fullt, vi nästan inte såg varandra för all rök (Säger man inte, ingen rök utan eld) hmmm gäller inte, kan jag med det bestämdaste deklarera.

Men en underbar middag och ett gott skratt som alltid blev det, vågade inte kolla blodtrycket!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails