onsdag 18 november 2009

Öka på endorfinet


Normalt brukar jag öka på mitt endorfin med hjälp av andra saker än choklad och svordomar...
Men jag lyckades få hjälp av detta så endorfinet steg, och slutet på kvällen känns helt super

Men f..n en stund i dag var jag argsen, dock inte hela dagen bara en skvätt på eftermiddagen, brukar vara en positiv tjej, men ibland brister det även här så jag får hålla i mig..

Jag packade ur bilen på sena eftermiddagen och just när jag rundar bilen i mörkret med en blöt vägbana under mina fötter och det enda ljuset var ifrån lamporna längs parkeringen då ser jag små dm stora fläckar några stycken som bana sin väg under min bil.....

Jag stannar till ropar in Frans som då ligger lite före mig och ställer ner kassarna kliar mig i huvudet och svär en lång jävla ramsa som inte någon granne skulle vilja höra....

Det är nog en läcka på mitt bensin rör under bilen verkar det som och jag plockar ihop mina saker för det är ju förmörkt nu för att kunna se, så i morgon får jag nog ta mig till OK macken och vara den handygirl jag är hmm lite ibland iallafall..

Problemet är inte att åtgärda felet för det fixar jag utan mitt problem är att jag har en skit nacke som inte gillar att jag jobbar över mitt huvud.

Så ska jag såga av röret på två ställen och sedan sätta dit en gummi slang istället så kommer jag att ligga tillsängs under några dagar efter detta bilfix. Så, det var därför jag ko brann idag.
Nu , är jag gladare igen och får titta på detta i morgon och börja bekymra mig då istället.
Enklast kanske är att köpa en dramaten och ett busskort!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails