söndag 15 november 2009

Mitt i november!

I Fredags kom Sabina hit med penicillin och alvedon i sin påse, en hängfebrig tjej..
( Halsfluss) Men vi ordna till en så mysig helg som möjligt trots sjukdom, fredagkvällen gick åt till att ordna en drickbar middag och mys framför tv:n i pysbyxor och i ljusetssken.
Lördagen kom med ett gråtrist väder med tillhörande regn, hmm vad gör vi i dag då? Jo, Sabina som är sjuk ville kolla i affärer på lite kläder så i med medicin i kroppen på med dun jackan och ner på stan
Men där titta vi bara runt i ett par affärer sedan åkte vi till hund/katt affären tog med oss hundarna in, hon skulle handla en ny vinter jacka åt Tindra, så fick det bli..Oj, vad roligt vovvarna hade i affären mycket folk och hundar och godis att spana smaka och hälsa på..
Senare åkte vi hem fixade till frisyren på Tindra och Frans med trimmern, under arbetets gång tog Tindra hand om disken hmmm med ett något blött resultat. Disken blev inte klar eftersom hon hade problem med att få i diskproppen..

Sabina åkte hem senare på kvällen och jag egnade sista timmarna på detta dygn med att kolla tv:n. Marika och jag hade planer att gå ut en sväng och lyssna på lite musik, men med blåst och regn så backade vi ur denna lust och tanke.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails