söndag 12 december 2010

Bildts twitter mitt i natten!


Skäms på er regeringen.. Vad sjutton pysslar ni med?

Man kan inte göra så här?!.

Utomlands refererar gårdagens terror genom utrikesminister Bildts twitter i natt, om terrordåd i Sveriges huvudstad Stockholm.
Sverige är en tragisk plats som inte förstår att "vi" är en del av världen och inte bara stugor med vita knutar och tomtebolycka..
Konstigt är, att när det verkligen händer saker i detta land som berör oss, då vet vi inget ej heller någon info överhuvudtaget, förens nu ska det bli en press konferens efter då 18 timmar. Mitt i julruchen med en massa människor på gator och torg och andra oroliga själar.
Regeringen måste komma ut på en gång och meddela att det är farligt för Sverige och vi måste hålla ihop och om det så bara är en persons galenskap som har gjort detta , spelar faktiskt ingen roll.. Orkade Reinfeldt inte kliv fram pga julfest en lördag eller??. Även fast dom inte vet orsak till detta dåd, så f..n är det viktigt att regeringen står upp och tycker till och visar sig när det är aktuellt..Hela världens nyheter pratar och visar bilder och här sitter vi som ett gäng knäppisar och inte kan uttala oss förens vi vet orsak till detta dåd, ah men då kan vi få vänta...
Vi har enligt världen (utan för sverige) en hög terrorbild över oss, men det är något vi inte ska bli oroliga över, nä vi ska tiga bort det och visa att vi tydligen inte bry oss ett skvatt. För det borde ju visa terrorister att vi inte är rädda och då borde dom sluta stöka runt våra fötter?!.. Bra filosofi , not...
Men inte ska vi oroa oss i onödan, vem vill inte sitta och äta en middag på restaurang medans bilar smäller i luften utanför och folk springer för livet, och jag ler och skålar mot min vän för att sedan beställa in dessert..
Med julklappar i handen ska man passera en man med magen uppfläkt och dess innehåll ligger på sidan om (tydligen är han redan död) och undra ska vi ta NK nu eller är vi klara med shoppingen för idag...

6 kommentarer:

  1. "Det är lite farligt, men fortsätt för all del att handla.." pengar framför allt. Som vanligt.

    Om man nu utgår från att vi i Sverige skulle ha minst 2 operativa terrorceller som av en slump bestämmer sig oberoende av varandra att agera samma dag...visst, det är ingen omöjlighet, men heller inte direkt troligt.

    Samma skit som med Tsunamin, vänta och se...som om det alltid skulle vara det bästa.

    SvaraRadera
  2. Kan också liknas vid strutsbeteendet... eller, om man inte pratar om det så har det aldrig hänt!
    Lyssna bara på Hasse och Tage i Harrisburgsketchen.. Sverige i ett nötskal! :)

    SvaraRadera
  3. Hahaha ursäkta att jag skrattar åt eländet, men du har så rätt Pia.

    SvaraRadera
  4. Ja nu har de hänt, och som alla säger man ska inte låsa in sig, ut och handla som vanligt!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Nä låsa in sig är är inte lösningen, jag håller med om att "ut och handla".
    Men min protest låg i regeringens flathet i att inte våga kliva fram och prata om detta när det hade hänt utan 18 timmar senare..

    kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails