fredag 18 juni 2010

Strandhugg hos Albert Engström..

Passade på när Jerry och Sabina kom hem en sväng att ringa upp Joachim, Jenny och lilla Hugo för att höra om dom hade tid att följa med oss på ett "strandhugg" till Grisslehamn och njuta naturen och den vackra utsikten över Ålandshav.. Sagt och gjort fort fortare än fortast packades bilarna och swissss så va vi på väg. Solen sken men det va lite småkallt i vindbyarna men med mycket skratt och lek under promenadens gång, så va vi varmare och godare i kropp och själ än på mycket länge ( ca ett par dagar)..
Efter en skön skogspromenad öppnar sig mitt smultronställe här i Roslagen.. Har du aldrig varit och besökt Albert Engstöm, så planera in en trip hit..

Att bara få vara och sätta sig ner på en bergshäll och filosofera eller meditera eller kanske hoppa runt på en uppstäcksfärd kanske bli inspirerad med ett skissblock i din hand, vad dina behov än må vara så är detta ett litet paradis.


http://www.albertengstrom.se/ Klicka på Länken så kan du få lite mera info ..
Hugo tränar trappkryp
Sabina jagar motiv Och jag drömmer mig bort
Frans och Tindra njöt i fulladrag i vattenbrynet, näää föresten dom total spårade !!!! Dom hade hjärtans skoj och va fulla av bus.



Hungern börjar sätta in och vi känner oss redo för att kalasa på Café kalaset.. samlar ihop oss och promenerar tillbaka.
Innan man kommer fram till Ateljé och utsikten så passerar man detta underbara Café, som serverar alla goda saker som för mig är viktiga..
Men det blev på vår väg tillbaka som vi best kaffe med Våfflor. Cafét här ska ha en stjärna för både atmosfär, lågapriser och service, framför allt såå gudagott.

Njuter denna dag tillfullo och tacksamma att vi åter har fått en underbar stund tillsammans igen. Alla ens sinnen hade fått sitt så idag kan jag ta att det småregnar igen..












1 kommentar:

  1. Vilken underbara dag Ni fick! Har varit där för länge sedan med skolan, men brukar ju ta en tur åt Grisslehamnshållet ibland för att få insupa lite havsluft, så nästa gång ska jag nog ta en liten promenad dit. Härliga bilder också!

    Varm kram <3

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails