tisdag 22 juni 2010

Norrtäljes nya gästhamn !

Jag , Petra och Jessica.Påväg ner i Socitetsparken, Pga, det största som hänt här i Roslagens huvudstad på väldigt länge..

Äntligen äntligen !!!!!
kan vi nu hälsa allt båtfolk välkomna på riktigt, återigen kan man tanka sin båt i hamnen. Ta en fika eller en dusch med bastu i nytt fräscht hus.
Idag så invigdes nya Gästhamnen med pompa och ståt.
Klart att man va tvungen att gör ett litet besök.
Ett axplock över vad invigningsfesten hade att erbjuda underdagen som i skrivande stund kör en timme till.
-Sjöräddningen-Kajakturer med kajak och uteliv -Provåk vattenskoter med Yamaha marine store-Hanterbara båtar visar upp båtar med fantastiska lösningar för sjölivet-RIB-båt-Bastuflottevisning -Räddningstjänsten-Prova på paintball-.-Rånäs Slott med öltält och grillvagn -Prova på Yoga--Fotbollsgolf-Radiostyrda bilbåtar-Crossfit -Ansiktsmålning-Godisvagn-Ponnyridning-.-Träffa SvampBob fyrkant!- Fika i det nya caféet i servicehuset-Norrtälje träningscenterset -Bastuflotte-
Michael Bluum öppnar invigningen .
Nu blev jag inte kvar så länge. Hade tyvärr lite annat att göra, men Petra och Jessica är kvar där än, och besöker öltältet...
Men jag är jätteglaad att vi numera kan känna oss lite stolta över att äntligen kunna erbjuda våra turister en bra fungerande gästhamn.

1 kommentar:

  1. Ja, vilket jippo! Hann inte dit på dagen, men en kortis på kvällen. Fint har det blivit och vi har sannerligen en vacker stad så det är toppen att vi nu kan erbjuda alla som kommer hit båtledes på lite bensin och andra förnödenheter.

    Ha en fin onsdag!
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails