måndag 7 september 2009

Tänk två gånger...Vaccin -Nej, tack...

Svininfluensa-vaccinet.

Jag kommer inte att vaccinera mig...Tänker du? vågar du ta sprutorna???

SvD skriver läkaren Sven Britton :”När allt fokus riktas mot en massvaccination mot svininfluensan riskerar den vanliga, mer dödliga, influensan att glömmas bort. Eventuella biverkninagar av det nya vaccinet talas det inte heller om.

Och när influensavaccinationen huvudsakligen motiveras av den ekonomiska effekt infektionen skulle få mot industri och konsumtionssamhället så finns det all anledning att skärskåda insatsen. Dessa tankar har jag skrivit om i ett tidigare inlägg


”Sven Britton som också är professor emeritus i infektionsmedicin fortsätter i Dn och säger:”

- Det vet vi inte eftersom det inte finns i sinnevärlden ännu. De vacciner som togs ur svininfluensavirus på 1970-talet hade olika biverkningar. Precis som med en del andra vacciner fick en del förlamningstillstånd, Guillain-Barrés syndrom, som i bästa fall var övergående.

Nu är det här ett nytt vaccin, framtaget på delvis nya principer, så man kan hoppas att det är bättre.-När man satsar monumentalt på 4 miljarder vaccindoser mot en relativt lindrig influensa borde man ha ordentligt på fötterna vad gäller biverkningarna, för även om en liten andel drabbas är det ett omfattande antal människor som ska vaccineras.

De enda test som gjorts är korttidstest där högst femtusen vuxna, friska människor fått ett prototypvaccin som bara liknar det som ska användas. Kort sagt har vi ingen aning om biverkningarna. ”1976 var det ett enormt media-drev i USA om svininfluensan och man blåste upp det till orimliga proportioner och sa att det skulle bli en pandemi om inte alla vaccinerade sig.

Många gjorde det. Efteråt stämde 4000 amerikaner läkemedelsföretagen p.ga. de skadorna det orsakade. Skadorna var ofta neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Mörkertalet för skadorna oklart. avsnitt av CBS " 60 MINUTES" där man får höra om förra svininfluensa-vaccins biverkningar.De dokumenterade långtidseffekterna av vaccin inkluderar kroniska immunologiska och neurologiska sjukdomar som autism, hyperaktivitet, ADD, dyslexi, allergier, cancer och andra tillstånd vilka knappast existerade för 30 år sedan, innan massvaccinationsprogrammens tidevarv.

Vaccin-komponenter innehåller kända cancerframkallande ämnen som thimersol, aluminiumphosphat, formaldehyd, etc.En tysk studie fann samband mellan vaccinationer och 22 neurologiska tillstånd, inkluderande ADD (uppmärksamhetsstörning) och epilepsi. Dilemmat är att virus-elementet i vacciner kan överleva och mutera i den mänskliga kroppen under åratal...

1 kommentar:

  1. ja, det är dags att tänka till, försöka se saken i ett större perspektiv... inte låta sig styras av media och av någon eller några som påstår att massvaccination skulle vara det bästa...Hur kan de veta att det är det bästa för alla? Nej dags för det sunda förnuftet att råda! Väga en vaccierings fördelar mot nackdelar. Ärligt, vem vågar låta sig eller sina barn vaccineras med ett vaccin som inte testats på människor ännu... det vi har att gå på är liknande vaccin , som då har biverkningar... / marika

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails