onsdag 14 april 2010

Blåsippor och däckbyte i dag.


Så, nu är sommardäcken på plats.
Har varit ut hos bror min på eftermiddagen och fixat detta, jaja han fixade men jag luftade däcken och fikade under tiden i solens sken.
Efteråt stannade jag kvar för att äta med bror och hans flickvän en liten middag. Under tiden vi satt vid deras köksbord kommer en rådjursbock smygandes fram, mitt framför mina ögon endast en 2 meter utanför den stora fönstertäckta altandörren med endast två trappsteg nedanför, för att sedan bara ha naturområdet direkt under ens fötter.
Där har min bror en matplats för fåglarna och på vintern matar han några rådjur som kommer dagligen på besök innan dom kan hitta sin föda själva.
Denna middag till ära fick jag inte bara beskåda denna bock på väldigt nära håll, utan det kom en hona också. Troligtvis gravid men väldigt tunn, revbenen syntes. En helt underbar upplevelse att få beskåda dom så nära. Att få ha dom direkt framför mina ögon under tiden jag åt min torsk med potatismos.


Men jag åkte ut till honom lite tidigare så att jag hann med en prommis i skogen, och passade på att ta några bilder på blåsipporna som nu kavat visar upp sig ifrån sin vackraste sida.
Jag tycker det känns lite konstigt att se dessa tampas och dela plats med snön som på vissa ställen fortfarande ligger kvar..

4 kommentarer:

  1. Vilka underbart vackra foton på blåsipporna... och häftigt att ha rådjuren så nära!

    Lite nyfiken bara, men vad har Du för objektiv? Jag ska köpa ett nytt makro och vet inte riktigt vad jag ska köpa, har Du några tips?

    Ha en underbar torsdag!
    Varm kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Pia!
    Blåsipporna är plåtade med normal 50mm, inga konstigheter mao :).
    Fundera över om du har tid och lust, så kan vi ses på en fika och prata objektiv och motiv. Det skulle vara jätte kul tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Verkar som en hel mysig dag med däckbyte sol fika och middag.Vad underbart!!!Önskar dej vännen en härlig Torsdag vännen Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Tycker att det låter som en toppenidé att ses över en fika nån dag. Vore roligt att ses irl också. :)
    Det kanske passar någon dag i helgen?

    Kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails