söndag 18 april 2010

Årets första Grillning!


Vilken Rolig lördag.
Jag och Frans va bjudna ut på landet.

Där vi först startade upp med en picnik ute i trädgården med kaffe, saft, kanelbullar och pepparkakor. För att sedan ta en skogstur och njuta omgivningen sparka runt på tuvor som vildsvinen hade bökat runt..

Hand i hand med en liten prinsessa på snart 6år.
Med oss va hennes pappa och Frans så klart.
När vi kom åter så kom även den större dottern hem och raskt startade hon upp grillen och det började lukta mat, kotletterna placerades på grillen och den mellersta dottern hade även två väninnor på plats, så vi va ett stort gäng tjejer och Nicke och Frans va dom enda "killarna". Efter som både deras katt och hund Kiva är tjejer också..Hmmm inte lätt mao för dom att tampas med oss..

Men oj så skoj vi hade.. Medans maten ordnades så passade vi tjejer på att leka runt med allt från studsmattan den gigantiska och fotbollsmatch där Frans försökte vara med och sprang som en tok mellan oss alla, dom visade även runt mig i trädgården där dom nu hade planterat allt från rädisor, ärtor, sallad, tomater och en massa olika blommor..

Man blir så lycklig av att få spendera en dag ute på landet och andas in skogsluften och va med om skratt och lek med en så kärleksfull och glad familj. Wow..

När maten sedan va färdig så intog vi den inne, för nu hade klockan dragit iväg så det började bli lite småkyligt ute och vi hann inte mer än sätta ner rumporna så hade även regnet gjort sin entré, men annars så hade vi tur med vädret och solen sken hela eftermiddagen.

Vid halv elva tiden tackade jag för mig. Frans och jag begav oss hem i mörkaste regnigaste kvällen, båda sådär nöjda och glada som man ska vara efter en härlig dag, med goa vänner...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails