tisdag 17 mars 2009

Mamma Scan!


Jag kom av mig i vår yran!!!!!
Detta med att grisar har kokats levande är rent ut sagt för jäkligt, vi har ett djurskydd?!?! Förstår inte hur något sådant kan få hända.
Sedan förra året har 4 slakterier som ägs av Scan gjort det(råkat koka levande grisar).
Vad är det för folk som jobbar med detta????? Jävla idioter.
Det värker i mitt hjärta..

Slaktarna hade missat att avliva en gris. Slakteriet hade dessutom lastat in för många av djuren i utrymmet där de sövs, vilket fick konsekvensen att den skållade grisen inte hade tillräcklig bedövning. Grisen började skrika när den vaknade till i skållkaret. – Det hördes ett skrik genom slakteriet. Det visade sig att grisen kom ut från skållningen utan något öppet stickhål. Vi gjorde bedömningen att den gått igenom skållning utan att den stuckits ihjäl, säger Arja Kauto, regionchef vid Livsmedelsverket till TT.

Hoppas att det reds ut ordentligt och att vi slipper få höra om sådant här i fortsättningen..

1 kommentar:

  1. Visst är det för jävligt att vi i Sverige år 2009 skållar grisar levande. Det är ju ett resultat av det tempo som krävs för att ha ihjäl 3 miljoner grisar varje år, vilket i sin tur beror på att folk äter mer och mer kött. Men grisar är inte mat! De är levande och kännande individer, och förtjänar inte att behandlas på det här sättet. En bra grej man kan göra om man tycker det här är hemskt, är att äta mer vegetariskt. Om man inte slaktar några djur alls så behöver ju ingen bli skållad levande. Enkel logik. Dessutom gör man både sin hälsa och planeten en stor tjänst. På www.djurensratt.se kan man beställa ett vegetariskt startpaket, toppen för den som har tröttnat på hur vi behandlar djuren!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails