onsdag 2 mars 2011

Fixa och donar !

Besöket på Ikea gav mitt hem lite nya saker.
Som en Persisk Ullmatta, två lampskärmar och två fuskskinn till mina fåtöljer. Nu är mitt hem i lättkaos eftersom jag både har lust med förändring och vill hänga kvar i min "beige" stil. Lite spontan känner jag mig när jag nu ska ha en persisk matta istället för min ljusgråa ryamatta och mina rotting lampskärmar har bytts ut till ljusa släta skärmar.
När jag väl hade bytt hatt på lampfötterna och mattan låg på plats krupit i säng sent på kvällen och hade så klart precis släkt lampan.
Då slog det mig i mörkret att inte ville jag ha dom fötterna till nya skärmarna..
Kunde inte somna för jag låg och fundera på detta.
Så det var bara att kliva upp ( då visade klockan på halv två ) Leta fram en annan fot som jag hade i garderoben och montera ner och klä av skärmen på den i sovrummet och ut med detta i vardagsrummet, med mig intrasslad i min jättemorgonrock halvt omsvept runt min annars nakna kropp men Hugs satt på fötterna ordentligt. I allafall började jag skruva och montera för att i nästa sekund komma på att jag nog vill byta plats på en av lamporna och ha den bredvid soffan ?!
Hmmmm
Då måste jag ju ha ett saidboard ?! Var sjutton har jag ett litet bord någonstans? tänk tänk, jo på kontoret "som just nu ser ut som ett möbelförråd" In och leta och trassla.
Tillslut så fick jag fram bordet och kunde stuva bort det andra jag hade där tidigare och placerade nu ut lamporna på deras nya platser. Puhuu nu fick det bli en paus och sittning i köket en stund så jag kunde se detta på håll, men efter 2 min kom jag fram till att jag orkade inte känna en negativ känsla nu utan jag beslöt mig för att , släpa mig tillbaka till sängen och kom överens med mig själv att jag inte ska ändra något på en vecka utan känna in detta ordentligt för med lite tur så faller allt på plats och jag kommer trivas i mitt vardagsrum som har fått en lätt uppfixning.
Glömde säga att det även sitter nya gardiner i fönstren också.

3 kommentarer:

  1. oj, det låter spännande, men det tar lite ti- (oh, nu droppar näsan)-d .ursäkta, att vänja sig med färger. Men nu är man så hjärntvättad av alla tapeter i glada färger o mönster, så man står ganska hjälplös...modet är så påtvingat..(tycker jag) kram från oss i Nypan

    SvaraRadera
  2. haha spännande, kommer du hålla dig 1 vecka nu då? måste få se det innan du gör nåt annat lova! =)

    tror det vart jättebra, du har ett bra öga för saker &ting

    kram & puss

    SvaraRadera
  3. Och har hjärnan väl kommit igång och börjat arbeta på övertid, då kan det vara nästan omöjligt att somna om. I allfall innan man är färdig :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails