fredag 8 april 2011

Träff med raraste Petra !



Härligt återseende .

Fick främmande ifrån en numera Karlstadbo .

Mötte Petra vid vår stora ICA affär Flygfyren när hon kom med bussen( från Stockholm efter att ha rest med tåg och tunnelbana och buss i 6 timmar) igår eftermiddag.

Vädret var inte direkt på sitt bästa humör . Med stormvindar ett lättregn och med dammgrus i ögonen. sprang fort in på "flygis" för att inhandla lite take a way fika och två stora morotskakor.

Vi sprang ut i bilen, åkte så en sväng runt vår kaotiska stad som är i förvandlingstadium , så hon fick se vad som hade hänt sedan hon senast var här.

Sedan blev det en sväng till bolaget och en flaska whisky handlades in.

Tillbaka till "flygis", och kämpade i motvind och hårrufs in genom dörrarna, för att där inhandla matvarorna till middagen.

Väl hemma , började jag med matlagningen och Petra hade fullt upp med att krama på Frans och hålla isär dessa två hundar.Alice är i sin högform nu i löp och Frans är bara "lite sugen" på henne.

Vi åt en kraftig middag med två stora biffar, potatis och rotfrukter, klart som korvspad att jag gjorde en mustig sås med en skvätt whisky i och lite bea plus en lätt sallad.

Nu glömde jag bort att ta en bild på middagen för vi var så hungriga , pratiga, skrattiga och inibomben trötta på hundarna så det enda som är kvar idag av gårdagens middag är detta

Vi hade en supermysig eftermiddag/kväll tillsammans. Som vanligt var det mycket att prata och berätta om.När klockan var runt 22 runda vi av och jag tog en promenad och sällskapade med henne till Ok där hon skulle möta upp en annan väninna för att avsluta kvällen hos henne.Med lite tur så kommer vi hinna ses igen under helgen, innan hon åker tillbaka till sitt värmland.




1 kommentar:

  1. Åh låter verkligen som en härlig dag trots vädret.
    Här har det också stormat och jag är glad att jag fick med alla barn hem i säkert behåll efter gårdagens promendad.
    Ha dig en skön lördag nu Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails