torsdag 20 maj 2010

Björnö Handelsträdgård!

Vilken underbar onsdag det blev..
Ja, som jag skrev i mitt förra inlägg, så blev det ett besök i den tropiskavärmen i växthusen på Björnö Handelsträdgård..Ojojoj så varmt och härligt det va. Min bror Robert kom hit och hämta Petra och mig, och glada och spralliga hoppade vi in i bilen och som två barn började vi tjata om,-Att vi inte kunde åka någonstans utan en take a way från Ok macken hmmm, så min stackars bror som denna dag va barn fri fick nu två "vuxnabarn" som bara vägrade om inte fikat fick följa med...Men som stora syster så vann jag kampen och fikat med en muffins, va nu på plats. När vi senare åkte vidare mot Björnö för att handla lite härliga blommor.
Jag har en rättelse om Björnö Handelsträdgård från det förra inlägget...DOM TAR NUMERA KORT...Hurra va bra. Åååå en sak till, det är egen odling, så det är hög hållbarhet på deras plantor och dom säljer även egen blandad jord och den är bra...
När vi va klara på Björnö, åkte vi hem igen och jag planterade mina nyinköpta blommor. Sedan tog vi en sväng med Frans som också har fått en ny leksak ner till Borgmästarholmen och kastade dogfrisbeen mellan oss och Frans fick kämpa hårt för att få en del av sin nya present...Hmm bussigt av oss ?? näää, men det va ju ganska kul att få kasta lite mellan oss också.
Kan klart rekomendera denna frisbee modell med eller utan hund är den rackarns bra i med som motvind...

Petra har ledsnat på att kasta frisbeen till mig och vänder sig om, för att kasta den ut till havs..


Burrr!!! Tycker jag som står och tittar och hejjar på när Frans tar sig en simtur och livräddar sin nya leksak..Det kan inte vara så varmt i ålandshav just nu :/..

Lilla Frans med sin nya stora frisbee..


Gullvivan har gjort entré och slåss om ståplats med vitsipporna som ligger som ett snötäcke runt omkring oss..

Härligt avslut på denna onsdag.T.o.m jag tog ett glas rött. Så med lite kaffe, snacks och vin med en Lap ivar njöt vi kvällen...










.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails