onsdag 4 april 2012

Havrescones !


Havrescones


3,5 dl mjölk el. havremjölk
100 g smör, i små bitar
2,5 dl havregryn
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 msk socker

Blanda de torra ingredienserna tillsätt rumsvarmt smör blanda ihop
dela degen i 4-6 bitar
lägg bollarna på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen 250 g i ca 10 min
Njut med philadelphiaost eller med smör och ost.
Mumsigt gott och enkelt som frukostbröd till påsk



6 kommentarer:

  1. Havregryn alltså. Den har jag aldrig testat. Men det såg gott ut! :-)

    SvaraRadera
  2. Ser verkligen gott ut. Och nyttigt är det ju också med havregryn. Får jag nog testa. /Glad Påsk!

    SvaraRadera
  3. Brukar faktiskt svänga ihop scones då och då därför att det är så enkelt och gott. Men med havregryn har jag inte prövat. Ska testa:)Önskar dig en Glad och Trevlig Påsk. Kram

    SvaraRadera
  4. Havregryn i scones är supergott :)

    Önskar er alla en riktigt Glad Påsk <3 kram

    SvaraRadera
  5. Mmm...
    Det där såg gott ut
    Måste prövas.
    Kikade in för & Önska dig en fin vecka
    Kramisar
    Sus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja prova detta, lite nyttigare är dom också :)

      Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails